Programok

„A bűn útja” – A régészet sötét oldala

info heading

info content


Herman Ottó Múzeum - Miskolc

Miskolc, Görgey Artúr u. 28. 3529

06309043933

http://www.hermuz.hu/

3529 Miskolc, Görgey A. u. 28.

2023.06.02 19:00-23:00

felnőttek

A látogató a Múzeum bejárásával, játékos ismeretterjesztők során megismerkedik a „hét főbűn”-nel, valamint az azokhoz kapcsolható régészeti leletekkel, eszmékkel.
Mivel a program az épület minden emeletét érinti, így bepillantást nyerhetnek a dolgos hétköznapok során zárt ajtók mögé is, valamint megtekinthetik a Múzeumban újonnan megnyílt régészeti kiállításokat is.
Minden állomáson pontokat és egy, a hét állomás bejárása után könnyedén kirakható puzzle darabjait gyűjthetik be, amennyiben a vetélkedőkön jól teljesítenek.
Ők maguk is ráléphetnek a bűn útjára, engedhetnek a falánkság, bujaság és kapzsiság csábításának, irigykedhetnek az arany csillogását látva és büszkén, felszegett fejjel távozhatnak bezsebelve az oklevelet és izgatottan várhatják a főnyeremény sorsolást – mert bizony a legjobban teljesítők nyereménye egy ásatáslátogatással egybekötött vezetés egyik feltárásunkon.

A játékban való részvételt a tematika érzékenysége miatt 16 éven felülieknek ajánljuk.

Kérjük a látogatókat, hogy hozzanak magukkal zseblámpát, mert lehet, hogy szükségük lesz rá az éjszakai bolyongás során! ????