antropológiai leletek, koponya és csontok

A csontok titkai – interaktív antropológiai bemutató

Régészeti korokon átívelő attrakciókkal érkezik a Régészet Éjszaka június 1-jén. Ókori és középkori hagyományőrző csapatok részvételével elevenednek meg a különböző időszakok, életre kel az éjszakai múzeum, ahol izgalmas előadások színesítik a régészeti produkciókat.

Milyen titkokat rejtenek az emberi csontok? Hogyan segítenek nekünk megérteni múltunkat és elődeink életét? Csatlakozz hozzánk egy lenyűgöző és interaktív antropológiai bemutatóra, ahol felfedjük a csontok titkait!

Ezen az izgalmas programon lehetőséged lesz közelebbről megismerni az antropológia világát. Szakértőink vezetésével betekintést nyerhetsz, hogyan elemzik a régészek és antropológusok a csontokat, hogy feltárják az emberi történelem rejtelmeit. Interaktív tevékenységek során magad is kipróbálhatod a csontok vizsgálatának módszereit.

Ez a bemutató nemcsak érdekes ismereteket nyújt, hanem egyedülálló élményt is biztosít minden korosztály számára.

A részvétel ingyenes, és regisztrációhoz nem kötött.

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum (Budapest, Múzeum krt. 14-16, 1088)

A rendezvény ideje alatt (pénteken 10:00-18:00-ig, szombaton 18:00-21:30-ig) az Altamira barlangrajzai, a Seuso-kincs, a Római Kőtár és az Állandó Régészeti Kiállítás látogatható ingyenesen.

Tags: ,

dátum

jún 01 2024
Expired!

időpont

18:00 - 21:30

Helyszín

Budapest
Magyar Nemzeti Múzeum Nemzeti Régészeti Intézet

Szervező

Magyar Nemzeti Múzeum Nemzeti Régészeti Intézet
Phone
+36300179732
Email
nritartalomfejlesztes@gmail.com
Honlap
https://nri.mnm.hu